Offre barbuVINS 

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Cette semaine, barbuVINS vous offre un rabais sur les dernières caisses de deux produits.
Offre réservée aux abonnés de l'infolettre.

Passez votre commande avant lundi le 19 novembre à midi pour profiter de cette offre.

D'ici quelques jours, vous recevrez plus d'informations sur les nouvelles cuvées en inventaire. À bientôt !

Merci de partager notre passion.

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TERCA 2010 

Nous avons encore quelques caisses du Terca 2010.

Ce sont les dernières bouteilles disponibles sur la planète... (!) La cuvée 2011 prends maintenant le nom de la parcelle (La Revilla), passe 4 ans de plus en fût... mais le prix passe à plus de 135$ l'unité. C'est donc la dernière chance de vous procurer un vin que la presse spécialisée a encensé. 

49.50$/u en caisse de 6 bouteilles
Prix régulier: 54.75$/u

Critiques:

Terca comes from a parcel called El Revilla in El Villar, planted in 1954 and made from Viura with 10% Malvasia. Spicy and sensitively oaked, it’s tighter and more focused that the winery’s Thousand Mils with pithy, focused acidity and refreshing palate length.
2017-22. 
One of the white wines of the year.
95 pts — Tim Atkin, Rioja Report 2017

This distinctive white is rich and muscular, with light tannins and orange peel acidity supporting dried pear, blanched almond, tarragon and tea flavors. A powerful version of the traditional style. Drink now through 2022. 90 cases made.
93 pts — Thomas Matthews, Wine Spectator, March 2017

Dépêchez-vous !

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Phinca Hapa blanco 2016 

Orange? Oui, un vin avec 2 mois de macération pelliculaire. La magie, c'est de ne pas perdre de vue le terroir...

La première cuvée de Mélanie Hickman, la conjointe de David Sampedro, sous la bannière "Struggling Vines".

Un vin exceptionnel, minéral à souhait, complexe et fin. Rien de funky ou d'extrême.

38.00$/u en caisse de 6 bouteilles
Prix régulier: 41.95$/u

Critiques:

Phinca Hapa is an exciting new project run by American Melanie Hickman, who is the partner of David Sampedro. This is an orange wine made with skin contact from an old vine parcel of Viura and Malvasía planted high above the village of Elvillar. Complex and challenging, it has lovely quince, orange marmalade and black tea notes.
Drink 2018-21
92/100 Tim Atkin, Rioja Report 2018

The white 2016 Phinca Hapa Blanco is from a vineyard Melanie bought with her savings and renamed after her dog. The vineyard, in the village of Elvillar, consists of three hectares of white limestone soils planted in 1967 with Viura grapes (and Tempranillo in the lower parts). The wine is a blend of Viura with some 12% Garnacha Blanca and 6% Malvasía Riojana from the ripe grapes picked after they pick the grapes for their basic Bhilar white. The destemmed grapes fermented with skins in a 2,000-liter concrete vat for two months, and the wine spent one year in 600-liter French foudres. As a result, the wine has an amber color with a characterful nose mixing notes of balsam, quince, peach and honey—quite original and different. The palate has a texture that could be from a light red, with fine tannins and a chalky sensation that is a texture more than a flavor. One white for white meat. 2,300 bottles were filled in November 2017. Drink 2018 – 2026.
92 pts — Luis Gutiérrez, The Wine Advocate #235 (Feb. 2018)

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