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Nouvelles barbuVINS News (2017-04-20)

Infolettre barbuVINS Newsletter

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Pago Aylés

La commande est arrivée à Montréal et les vins seront disponibles d'ici 2-3 semaines. Vous recevrez une confirmation de commande prochainement si vous avez réservé vos vins. Si ce n'est pas déjà fait, les quantités sont limitées, alors dépêchez-vous! Voir la liste à jour sur notre site web.

The order arrived in Montreal and the wines will be available within 2-3 weeks. You will receive an order confirmation if you reserved your wines. If you haven't already done so, the quantities are limited, so hurry up!  Our updated list has been posted on our website.

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Vins à réserver immédiatement !

La commande pour Bodegas Bhilar est en préparation par la SAQ et certains vins sont en quantités très limitées. Premier arrivés, premiers servis.

Les vins de David Sampedro Gil sont exceptionnels et sa réputation grandissante font que les vins sont très prisés.Visitez notre site web pour plus d'infos sur le domaine et les vins dont les descriptions ont été mise à jour dernièrement.   

Wines to réserve now!

The order for Bodegas Bhilar is being processed by the SAQ and some wines are in very limited availability. First come, first served.

The wines made by David Sampedro Gil are exceptional and his growing recognition limit availability of his portfolio. Check our website for more info on this producer and the recently updated wine descriptions.

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Un commentaire sur la notation des vins...

Il lance… et compte!

Si je fais référence à un score, beaucoup d’entre vous vont penser au résultat de la partie du Canadien de la veille. Les amateurs de vins ont aussi tendance à parle de scores. Ces notations, de par leur nature, sont tout à fait imparfaites, voire déficientes. Je considère que les notations réduisent à une simple expression pragmatique, une boisson qui devrait éveiller les sens et stimuler l’esprit (c’est beau, hein?).  (...)

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A comment on scoring wines...

He Shoots, He Scores!

When we talk about scores in Quebec, that’s usually what we talk about: Hockey. Wine lovers also have a tendency to talk about scores. Scores are far from perfect. I’m not particularly keen on scores since they tend to be reducing the complex appreciation of wine to something very pragmatic, losing all feeling or emotions about a beverage meant to be enjoyed. On the flip side, I do agree with Jacques Benoit’s view that it gives an instant appreciation… as long as the reader knows the scale of the critic. I don’t mean if 17 is 17/20 vs. 17/100, but rather, what does a 17/20 for Mrs. Robinson equate to when reading Tim Atkin’s reviews that are on a 100-point scale? (...)

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Nouvelles barbuVINS News

Site web: La description des vins de Bodegas Bhilar est à jour.

Liste d'envoi: Merci de partager cette infolettre et d'encourager vos amis à s'y abonner !

 

Website: The description of the wines for Bodegas Bhilar has been updated.

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