Infolettre barbuVINS Newsletter

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Pago Aylés

La commande est confirmée... et les vins sont en route depuis 15:30, heure de Mezalocha. Les vins seront disponibles en avril. Les prix confirmés par la SAQ sont plus bas que prévu. Voir la liste à jour sur notre site web!

The order is confirmed and the wines left Mezalocha at 3:30PM Spanish time. The wines will be available in April. The confirmed prices are lower than anticipated. Our updated list has been posted on our website!

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Vins à réserver prochainement: 

Nous sommes fiers de représenter Bodegas Bhilar. Les vins de David Sampedro Gil sont exceptionnels. Nous commanderons une partie du portefeuille dans les jours à venir. Visitez notre site web pour plus d'infos sur le domaine.   

Wines to watch:

We're proud to represent Bodegas Bhilar. The wines made by David Sampedro Gil are simply amazing. The first order to be placed shortly will be for a portion of the available portfolio. Check our website for more info on this producer.

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Nouvelles barbuVINS News

Site web: Notre site est maintenant bilingue. Il reste toujours quelques bugs mais nous travaillons pour tout régler.

Liste d'envoi: Notre objectif est de vous informer de l'état des commandes, arrivages et vins dont les inventaires sont bas. Nous vous ferons également part de promotions.
N'hésitez pas à nous faire part de vos commentaires.
Les listes seront éventuellement unilingues, dans la langue de votre choix. L'outil utilisé pour les listes sera mis-à-jour prochainement.

 

Website: Our website is now bilingual. There are always a few bugs to solve and we'll make sure those are fixed asap.

Mailing List: Our goal with the mailing list is to inform you of the status of orders being processed by the SAQ, new wine arrivals and the inventory status, especially for the wines that tend to sell quickly. We'll also inform you of promotions.
Don't hesitate to send us your comments.
The mailing lists will eventually be unilingual based on the language of your choice. The tool we're using is being update to support this. 

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